River Kwai: Oudegracht 184 aan de werf in Utrecht. Reserveren via 030-2321851. Restaurant open di - zo: 17.00 - 23.00 (Keuken 21.30)

Reserveren bij restaurant River Kwai

Indien u wilt reserveren, kan dit via de button hiernaast, telefonisch: 030-2321851 of reserveren@riverkwai.nl

Speciale Thaise tafel

Als enig authentiek Thais restaurant in Utrecht hebben wij voor maximaal 8 personen ook een speciale Thaise tafel, de khan took, achterin het restaurant. Deze tafel bevindt zich ter hoogte van de vloer boven een kuil, waar de gasten, gezeten op tradtionele Thaise kussens, hun benen kwijt kunnen. Deze tafel is zeer populair onder gasten die apart willen zitten in een traditionele Thaise setting.

Groepen

Wij ontvangen regelmatig groepen van 8 tot 26 personen. Groepen serveren wij in principe een keuze uit onze vier menu's, maar zoals u in diverse reacties op internet kunt lezen, hebben wij voor groepen extra mogelijkheden naast onze menu's, die niet op de kaart staan. Zoals gerechten uit Isaan. Neemt u vrijblijvend contact met ons op via telefoonnumer 030-2321851 om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Beoordelingen

Vele bezoekers gingen u voor. Op IENS en Dinnersite kunt u beoordelingen over restaurant River Kwai lezen. Enkele beoordelingen:

  • "We hebben een fantastische avond gehad en waanden ons weer even terug in Thailand. Het eten was verrukkelijk. Verder een sfeervolle en gezellige ambiance en een nette en sympathieke bediening. Wij komen er gauw weer terug!"
  • "Wat een fantastische plek! Midden in de binnenstad, helemaal weg van alle drukte zo een heerlijk ontspannen eetgelegenheid vinden is geweldig.. De bediening is vriendelijk en vlot. Het eten was enorm vers, en in alles smaakte naar het echte Thailand. Een mooie belevenis en wij komen zeker terug!"

Online Reserveren bij restaurant River Kwai

Klik nu op de button hierboven om direct online te reserveren! U krijgt direct een bevestiging.