River Kwai: Oudegracht 184 aan de werf in Utrecht. Reserveren via 030-2321851. Restaurant open di - zo: 17.00 - 23.00 (Keuken 21.30)

Over restaurant River Kwai

Thais specialiteitenrestaurant River Kwai bestaat sinds 1989 en is daarmee het oudste Thaise restaurant in Utrecht. En het enige restaurant in Utrecht met Thaise eigenaren, onder wie de kok en de gastvrouw. De meesten van onze medewerkers zijn uit Thailand afkomstig. En dat merkt u aan het authentieke Thaise, heerlijke eten en de typisch Thaise, vriendelijke bediening.

Bridge over the river Kwai

River Kwai verwijst naar de beroemde brug over de rivier de Kwai in de stad Kanchanaburi, die jaarlijks door duizenden toeristen uit de hele wereld wordt bezocht. Maar ook naar onze geboortegrond: wij zijn in deze prachtige streek geboren en opgegroeid. Het gebied rond de River Kwai brug heeft voor bezoekers veel te bieden, variërend van nationale parken met een ongerepte natuur en schitterende watervallen tot prachtige boeddhistische tempels.

Vers en kwaliteit

Als specialiteitenrestaurant steken wij veel tijd en energie in de kwaliteit van onze maaltijden. Wij bereiden alle maaltijden met verse ingrediënten. De typisch Thaise ingrediënten die in Nederland moeilijk te krijgen zijn, worden wekelijks vers door onze importeur ingevlogen. Daarnaast schenken wij desgevraagd typisch Thaise dranken, zoals bijvoorbeeld het welbekende Singha bier en de Mekhong Whisky. Voor onze vegetarische gasten bereiden wij heerlijke vegetarische gerechten en menu’s die voldoen aan het keurmerk van de Bond van Vegetariërs.

Thai Restaurant Association

Wij zijn aangesloten bij de Thai Restaurant Association. Dit is een samenwerkingsverband tussen 11 Thaise restaurants, dat op initiatief van de Thaise ambassade is ontstaan. Het doel van het samenwerkingsverband is om de Thaise keuken in Nederland te promoten en de kwaliteit te waarborgen.

Panorama